Selecteer een pagina

Een soa test bestellen doe je nu eenvoudig online

Veel mensen gaan liever niet naar de dokter of GGD als zij vermoeden dat zij een soa hebben. Toch is dat niet helemaal de bedoeling, want een soa moet behandeld worden om ergere problemen te voorkomen. Zoals iedereen weet, kan een soa daarnaast ook seksueel worden overgedragen aan andere mensen. Een soa test doen kan bij de dokter of GGD. Daarnaast kun je tegenwoordig eenvoudig online een soa test bestellen. En dat biedt voor veel mensen veel voordelen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, lees je daarom hier!

Een soa test bij je thuis

Het grootste voordeel van het online bestellen van een soa test is dat je deze eenvoudig thuis zelf kunt afnemen met bijgeleverde instructies. Veel mensen schamen zich namelijk als zij vermoeden dat zij een soa hebben. Hoewel dit nergens voor nodig is, kan dit wel drempelverhogend werken. Dat kan ervoor zorgen dat mensen liever geen soa test afnemen bij de dokter, terwijl dit wel nodig kan zijn. Door online een soa test te bestellen, hoef je ook niet een lang gesprek met de dokter aan te gaan waar allerlei ongemakkelijke vragen worden gesteld.

Een soa test afnemen

Als je online een soa test besteld, kun je deze dus in de privacy van je eigen huis afnemen. Hoe je dit precies doet, ligt aan de plek van je lichaam die je wilt testen. Je kunt een soa test afnemen voor je keel, geslachtsdelen en anus. Over het algemeen zijn er twee verschillende soorten zelftests als het op soa’s aankomt. De eerste test kun je bij de drogist kopen en geeft binnen enkele minuten het resultaat. Het is uit onderzoek echter gebleken dat deze testen niet erg specifiek zijn wat inhoudt dat ze vaak onterecht een positief resultaat geven. Je kunt dus beter online een soa test bestellen die je erna naar een laboratorium voor onderzoek stuurt.

Een soa test bestellen

Als je online een soa test wilt bestellen, kun je het beste een kiezen die wordt geanalyseerd in een medisch laboratorium. Deze laboratoria voldoen namelijk aan dezelfde standaard als die van de dokter en GGD. Zo ben je er zekerder van dat je het juiste resultaat krijgt. Als je online een soa test besteld, wordt deze geleverd in een discrete verpakking. De resultaten van je soa test kun je later online opvragen in een portal waar alleen jij de inloggegevens van hebt. Als je dus ook een soa test wilt doen, kun je dit makkelijk online regelen!

Een vloerkleed voor de kinderkamer: de perfecte stijl

Een vloerkleed voor de kinderkamer: de perfecte stijl

Kinderkamers zijn vaak de meest levendige en kleurrijke ruimtes in ons huis. Het creëren van een speelse en gezellige omgeving voor onze kleintjes is van groot belang. Een element dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar een aanzienlijke impact kan hebben op de...

Lees meer
schanskorf: een veelzijdige aanwinst voor je tuin

schanskorf: een veelzijdige aanwinst voor je tuin

Tuinliefhebbers zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun buitenruimte te verbeteren en te verfraaien. Een opkomende trend die de aandacht trekt, is het gebruik van schanskorven in de tuin. Deze veelzijdige en stijlvolle elementen bieden niet alleen een praktische...

Lees meer