Selecteer een pagina

Ongedierte bestrijden, zelf doen of een professional inhuren?

Als u net als de meeste mensen bent, is de gedachte aan insecten en ongedierte die in uw huis rondkruipen behoorlijk weerzinwekkend. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze een reëel gevaar voor uw gezondheid kunnen vormen! Het is belangrijk dat u maatregelen neemt om uw huis tegen ongedierte te beschermen en ze onder controle te houden. Hier volgen een paar tips over hoe u dat kunt doen.

Zelf proberen?

Sommige soorten ongedierte in uw huis kunt u met eenvoudige maatregelen zelf bestrijden. Met muizenvallen of rattengif bestrijdt u eenvoudig muizen. Met tocht gaat u fruitvliegjes tegen, met koffie kunt u rouwvliegen weren. En met zakjes lavendel verjaagt u motten uit uw kledingkast. Daarnaast helpt het altijd erg goed om uw huis schoon en netjes te houden. Bijna al het ongedierte wordt aangetrokken door voedsel of door vuil. Zorg dus dat u uw etenswaren op de juiste plekken bewaart en niet laat rondslingeren. Zorg ervoor dat alles buiten de koelkast of vriezer goed verpakt zit. Zorg er daarnaast voor dat alle plekken in uw huis schoon worden gehouden. Ook de plekken waar je wat minder bij komt, hier zit vaak het meeste ongedierte.

Kies voor zekerheid

Als u er zeker van wilt zijn dat uw ongedierteprobleem voor eens en voor altijd wordt opgelost, kunt u het beste een professional inhuren. Zij hebben de gereedschappen en kennis die nodig zijn om de bron van de plaag te identificeren en stappen te ondernemen om deze te elimineren. Daarnaast kunnen ze ook direct helpen en advies geven over hoe u ongedierte in de toekomst beter kunt voorkomen. Dus voordat u gevaarlijke chemicaliën in uw hele huis gaat sproeien, neem contact op voor professionele ongediertebestrijding in Den Haag of elders is het land. Hierdoor weet u zeker dat al het ongedierte zal verdwijnen en weg zal blijven, zodat u met een gerust hart kunt slapen.

Een vloerkleed voor de kinderkamer: de perfecte stijl

Een vloerkleed voor de kinderkamer: de perfecte stijl

Kinderkamers zijn vaak de meest levendige en kleurrijke ruimtes in ons huis. Het creëren van een speelse en gezellige omgeving voor onze kleintjes is van groot belang. Een element dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar een aanzienlijke impact kan hebben op de...

Lees meer
schanskorf: een veelzijdige aanwinst voor je tuin

schanskorf: een veelzijdige aanwinst voor je tuin

Tuinliefhebbers zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun buitenruimte te verbeteren en te verfraaien. Een opkomende trend die de aandacht trekt, is het gebruik van schanskorven in de tuin. Deze veelzijdige en stijlvolle elementen bieden niet alleen een praktische...

Lees meer